Fysiotherapie bij etalagebenen

Bent u opzoek naar een praktijk en een gespecialiseerde fysiotherapeut die u kunt begeleiden in uw training tegen etalagebenen?

Fysiotherapie Hoep Zuid beschikt over een ruime oefenzaal waarin tal van mogelijkheden zijn om u van uw klachten af te helpen. Naast de ruime oefenzaal zijn wij ook aangesloten bij het ClaudicatioNet (landelijk netwerk looptherapie) en hebben wij een gespecialiseerde fysiotherapeut in huis. Kijk voor meer informatie ook eens op www.claudicationet.nl en bekijk wie uw therapeut wordt.

Waar het ClaudicatioNet zich al een paar jaar voor inzet is eindelijk bereikt. Vanaf 2017 valt de revalidatie van etalagebenen in de basisverzekering van alle zorgverzekeraars in Nederland. Heeft u een verwijzing van uw huisarts of uw arts in het ziekenhuis, dan biedt de verzekering u de mogelijkheid om 37 behandelingen/looptrainingen te volgen bij een gespecialiseerde fysiotherapeut die is aangesloten bij het ClaudicatioNet. U heeft voor deze therapie geen aanvullende verzekering nodig!

Vragen over fysiotherapie bij etalage benen

Voor algemene vragen / informatie kunt u contact opnemen met de praktijkassisente.
Maandag t/m vrijdag van 09:00 – 12:00 en van 12:30 – 14:30 op tel.nr. 0224-218100.