Revalidatie na operatie

Revalidatie na een operatie aan uw nek, rug, schouder, elleboog, heup, knie of enkel? Fysiotherapie is een belangrijk onderdeel voor een optimaal herstel. Verschillende onderzoeken hebben het “better in, better out” principe bewezen. Dit houdt in dat de conditie waarmee u de operatie in gaat, van belang is voor een goede revalidatie. Afhankelijk van welke operatie u moet ondergaan, kan het zijn dat al voor de operatie gestart wordt met het opbouwen van de algehele conditie en spierversterkende oefeningen zodat na de operatie het herstel sneller en soepeler verloopt.

De duur van het revalidatietraject, is afhankelijk van de ernst van de klacht en de operatieve ingreep. Na de intake en het onderzoek zal uw fysiotherapeut een behandelplan op uw revalidatie gaan afstemmen. Dit met als doel een zo optimaal mogelijk herstel. 

Fysiotherapie Hoep Zuid is aangesloten bij het netwerk orthopedie. Dit zorgt voor nog kortere ‘lijntjes’ tussen de specialisten in de noordwest ziekenhuis groep en onze fysiotherapeuten. 

Maak een afspraak

Bel voor afspraken en informatie
van maandag t/m vrijdag
tussen 9:00 - 12:00 en 12:30 - 14:30
met onze parktijkassistente op

0224-218100

Afspraak maken