Netwerken

Oorspronkelijk was de fysiotherapeut een generalist van het houding- en bewegingsapparaat. Echter de hoeveelheid kennis, kunde en vaardigheden die nodig zijn om het vak goed uit te voeren, nemen zodanig toe dat het onmogelijk is om dit voor alle aandoeningen bij te houden. Om die reden specialiseren fysiotherapeuten zich, bijvoorbeeld in het begeleiden van (top)sporters.

Sportnetwerk

Het Netwerk Sport van Beweegzorg Noordwest (BNW) draagt bij aan het ontwikkelen van de fysiotherapeut als specialist op het gebied van (top)sport. In het netwerk scholen sportfysiotherapeuten elkaar, zoeken ze vakinhoudelijk afstemming en treden in contact met andere professionals in de sportzorg, zoals met huisartsen, sportartsen en orthopedisch chirurgen.

Maikel Koopman MSc. is lid (en kartrekker) van het Netwerk Sport. Samen met andere (sport)hulpverleners zullen zij de meest optimale behandeling van blessures nastreven. Daarbij voorziet het netwerk sport u van heldere informatie over uw behandeling en een duidelijke werkwijze waarbij u als patiënt centraal staat.

FC Kruisband

Als voorste kruisband patiënt komt er veel informatie op je af en zullen veel (belangrijke) keuzes gemaakt moeten worden. Al deze keuzes en informatie hebben invloed op je revalidatie en (sport)carrière. Maikel Koopman MSc. is aangesloten bij FC Kruisband en kan jou informeren en adviseren bij het maken van deze belangrijke keuzes. Hij heeft veel ervaring met de revalidatie van kruisband patiënten, zowel operatief als niet operatief.

Vragen over sportfysiotherapie

Voor algemene vragen / informatie kunt u contact opnemen met de praktijkassisente.
Maandag t/m vrijdag van 09:00 – 12:00 en van 12:30 – 14:30 op tel.nr. 0224-218100.

Maak een afspraak

Bel voor afspraken en informatie
van maandag t/m vrijdag
tussen 9:00 - 12:00 en 12:30 - 14:30
met onze parktijkassistente op

0224-218100

Afspraak maken