De Sportfysiotherapeut

Maikel Koopman MSc.

Sporten is leuk en het geeft je energie, totdat er een blessure optreedt. Je kan nu niet meer doen wat jij graag wil, maar je bent er wel van overtuigd om weer terug te keren naar jouw sport en je oude niveau. Zelfs als daar een intensieve revalidatie (met of zonder operatie) voor nodig is. Niet meer participeren in jouw sport vanwege een blessure of revalidatie hoeft volgens Maikel niet te betekenen dat jij het plezier in sporten kwijt hoeft te zijn.

Maikel is een Master opgeleide sportfysiotherapeut die zich bekwaam heeft gemaakt in de revalidatie van sporters, en dan met name enkel-, knie- en heupblessures.

“Een revalidatie is hard werken en hard werken is 100% inzetten. Dat is wat ik van jou verwacht, maar ook wat jij van mij mag verwachten. Samen toewerken naar jouw doel gaat gepaard met zweet, een traan en een lach maar we doen dit samen met een hoop plezier!”

Wij beschikken over een ruime trainingszaal en de mogelijkheid tot veldtraining (voor sport-specifieke training) voor een zo optimaal mogelijk herstel.

Maikel is kartrekker van het Sport Netwerk van Beweegzorg Noord West (BNW) vanuit het Noordwest Ziekenhuis in Alkmaar en Den Helder en heeft mede daardoor goed contact met collega sportfysiotherapeuten, orthopeden en sportartsen. Tevens is hij op de hoogte van de laatste regionale ontwikkelingen, de laatste wetenschappelijk inzichten m.b.t. revalidatie, heeft hij diepgaande kennis van anatomie, pathologie, trainingsleer en fysiologische herstelprocessen en de gevolgen daarvan op keuzes die gemaakt worden in de sportrevalidatie.

Vragen over sportfysiotherapie

Voor algemene vragen / informatie kunt u contact opnemen met de praktijkassisente.
Maandag t/m vrijdag van 09:00 – 12:00 en van 12:30 – 14:30 op tel.nr. 0224-218100.

Maak een afspraak

Bel voor afspraken en informatie
van maandag t/m vrijdag
tussen 9:00 - 12:00 en 12:30 - 14:30
met onze parktijkassistente op

0224-218100

Afspraak maken